28 Jun 2011

bila blogger femes meninggalkan komen !!!

assalamualaikum...

meh oshin nak story sket. actually da lama benda nih. tapi baru rasa nak bercerita. hihi. korang tau ke sapa blogger femes nih ? kompem tau la kan. sapa lagi kalau bukan Ben Ashaari, Cik Epal, Yuyu Zulaikha dan beberapa orang lagi. tapi oshin nak story pasal Ben Ashaari dan Cik Epal.

sebab apa ?

sebab diorang tinggalkan komen kat entry oshin. hihi. rasa dihargai. first pasal Ben Ashaari la yep. aritu oshin ada buat satu entry special buat BA. dan tak sangka beliau sudi singgah dan tinggalkan komen. thanks BA. lain kali tinggal la lagi duit syiling kat peti besi oshin oke ! haha.


cik epal pulak tak tinggalkan komen tapi singgah blog oshin. ngee. nak tengok kat mana entry dia ? kat SINI dani buktinya...


niat tu bukan sebab nak bodek ke apa tapi rasa dihargai la kan. sapa kata mereka yang femes ni sombong ! mana ada. kalau niat kita baik maka baiklah yang kita dapat. sentiasa jaga hubungan antara kita semua. jangan ada rasa iri hati, dengki dan berdendam. sama-sama kita bantu satu sama lain. oke !

naikkan BE lagi yep !

jom tambah $$$ ? KLIK
tambah $$$ lagi ? klik

2 ulasan:

hana nabihah berkata...

wah wah !

si cantik sally berkata...

walawehhhhhh..memang mak jeles..ni..:))