28 Jun 2011

dapat BE kedua dan ketiga !!!

assalamualaikum...

morning u olls !!! wah terasa bersemangat pulak pagi ni. semalam tengok ada 1 je BE. tapi pagi ni bukak-bukak tambah lagi 2 BE. trime kasih sayangku Nuffnang.

kali ni oshin dapat BE untuk sambung belajar yang diiklankan oleh Taylor's University. buat kawan-kawan yang rasa nak sambung belajar *macam oshin* jom kita tengok-tengok kos yang disediakan Taylor's University nih. bukan setakat diploma je ada tapi sampai peringkat Master tau ! pengambilan untuk June/August 2011.


BE seterusnya pulak pasal KFC Snackables - Ole Pocketful. ni promosi terbaru dari KFC. nampak menarik je kan. mesti sedap. KFC ada buat contest. jadi cepat-cepat la join oke ! hadiah pon agak menarik. nak tau ? klik la kat banner atas tu oke !


BE yang first sekali oshin dapat seperti yang korang sedia maklum. Be tentang Celcom berbaloi-baloi. *hamboi, mata asyik $$$ blong-bling je sekarang eh* haha. ala, korang pon sama gak kan. jadi bertambah semangat tiap kali dapat BE.


ni la BE yang oshin dapat !


jadi oshin nak ucapkan terima kasih kat sayangku Nuffnang sebab sudi bagi BE kat oshin lagi :) nanti bagi lagi ye. hihihi.

p/s : gambar ni sekadar hiasan je oke ! nak tau lebih lanjut kene la klik banner @ iklan yang muncul tu kat atas ngan tepi-tepi ni :)


12 ulasan:

EYFAalias berkata...

wow. congrats :D

osHin berkata...

thanks :)

sukasuki berkata...

best nye...yg kfc tu sedap

anysspunyeblog berkata...

wah..best nyer dpat BE..huhu..

osHin berkata...

lepas ni anyss pulak dapat ye :)

Cik Azizah berkata...

wah2..sekali 3..tahniah yunk!

niena shopping2u berkata...

best nye dpt BE ..

Rahmad berkata...

tahniah..hee..
kena rajin update blog bila dapat be in..
barulah income pun mashyukk..

fieda berkata...

TAHNIAH OSHIN...

☀ Izzaty Hedry☀ berkata...

tak penah dpt be lgi ..sob2..

saiazuan berkata...

congrats, rezeki :D


check out my new header, on #Transformers mood~
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html :D

josrevalution berkata...

wow...dapt BE nuff yer..hehe...aq plak ada 6 n yg 2 baru je tmt tp nuff tmbah lagi 3 so kesemuanya 7..hhehe...pape pun tahniah..E-book seni seks islam&barat