23 Jun 2011

special for Ben Ashaari

assalamualaikum

Santai Bersama BEN ASHAARI

siapa yang tak kenal ngan Ben Ashaari.

hampir kebanyakkan blogger kenal beliau kan. yang bukan blogger pon mesti ada yang kenal (sedara-mara dan kawan-kawan beliau la kan) hihi.

oshin buat entry ni khas untuk beliau sebab sentiasa buat segmen yang membantu blogger macam oshin ni untuk lebih mengenali dunia blogger.

di awal kemunculan blog ni oshin memang sangat kosong. dalam fikiran cuma untuk luahkan hati dan perasaan. awal tahun ni mula aktif lepas berminat dengan cara penulisan Elia cik Jejariruncing. oshin mula la menulis tapi masih kurang idea dan kaku.

bila follow BA ni banyak jugak benefit dan pengalaman yang oshin dapat. kalau sebelum ni nak cecah 50 follower pon payah. tapi sejak join segmen BA, alhamdulillah ada perubahan. dan blog oshin tak penah sunyi dari persinggahan rakan-rakan lain.

tapi bukan hanya segmen BA je yang naikkan trafik oshin. kawan-kawan lain pon sama dan oshin rasa berterima kasih sesangat. dan lepas oshin join segmen semalam kat SINI trafik terus mencanak naik !

siyes la kan. trafik oshin tak penah lebih 150 dan paling banyak pon bawah 100 je. tapi dengan segmen BA semalam trafik lebih 200 !!! oshin memang terkejut. tak sangka sangat-sangat. huhu.


buat Encik Ben Ashaari, oshin nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab selalu buat segmen untuk bantu blogger amatur macam oshin. segmen BA memang selalu jadi ikutan blogger-blogger lain. dan banyak membantu kami untuk saling mengenali blogger lain dan menaikkan trafik kami.

THANK YOU SO MUCH !!!

*ni bukan entry membodek oke ! cuma rasa nak berterima kasih pada BA sebab banyak membantu !

9 ulasan:

nabila faryzza berkata...

yeah! sama lah kita. segmen abg ben byk bantu kte dlm dunia blogging ni :)

BEN ASHAARI berkata...

terima kasih oshin.. ni bukan sebab segmen ben tapi sebab oshin sendiri nak maju ... segmen ben cuma satu jambatan saja .. :) teruskan berkarya ..

osHin berkata...

nabila : tau takpe :)

BA : thanks sudi tinggalkan komen...kerana jambatan BA la buat oshin sentiasa bersemangat untuk memajukan diri...

sEmUaNyA bErMuLa di SiNi berkata...

teringin nk join segmen en.ben jugak tp xberkesempatan....sebab bley gne tenet kt opis je...kt umah xd tenet lg....huhu...nk gne kt opis lebey2 takut kne 'tangkap'....hehehe

Leya berkata...

kunjung balas ye oshin...semalam tak sempat.nice belog!salam kenal

osHin berkata...

gunalah time rehat hihi kalau tak sempat join je....leh jugak BW kan...

maya anis berkata...

btoi....

BEN ASHAARI berkata...

tu mmg ben.. hehehe ..

osHin berkata...

fuhh selamat...ingatkan ben tipu hihi