22 Jun 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen BA kembali. mari !

59 ulasan:

Nadya O'Conner berkata...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Shehan Ismail berkata...

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

Ly_Tulip berkata...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Sunah Sakura berkata...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

Alya Esprézzo berkata...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

'CikMimiEy' berkata...

singgah sini cik oshin .. ^^

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene berkata...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url sebab balas kunjung

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri berkata...

hey hey :) follow you

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html?showComment=1308731239147#c7655922769816417226

cik pulau berkata...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

A'an berkata...

hye! nak promosi blog kat sini..
follow2 jum! :)

http://theaanraihan.blogspot.com/

Pitri berkata...

http://ummip3.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Cik Bunny berkata...

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :) http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena berkata...

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira berkata...

Singgah :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

My Name is Mar berkata...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

selendang merah berkata...

datang balas kunjungan

http://lzulxocraxme.blogspot.com/

Mrs.Yie berkata...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

aku dan segalanya berkata...

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sofea Lang berkata...

hye..thnx..u r my 13th comments..it's taylor swift's fav no. i lyke!!!

=))) sempat promot sambil tgk cte korea..he3

http://sofealang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz berkata...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff berkata...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

sggh blas yer dear..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadzirah K. berkata...

woot2
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe berkata...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

missunguviolet berkata...

http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html terjah sini (:

TWEETY BERT berkata...

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

maszmadi berkata...

singgah sini

http://maszmadi.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farra8979 berkata...

salam...

kunjungan balas dr blog BEN...

teynteyn the doll berkata...

teynteyn datang~

http://teynteyndoll.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

NURUL AINI NORAZMAN berkata...

http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/

emmajean berkata...

singgah sini balik !!! weee

dah singgah terus follow!!!

* Zaleta * berkata...

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina berkata...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake berkata...

Olaaa

Tengs singgah blog msred....

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Hamba Ilahi berkata...

http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-promosi-kamu-promosi-saya.html

ini link penyertaan blog saya, kawan-kawan jemputlah terjah ke sini
saya promosi kamu promosi saya

juga dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tip blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel tips blog yang ringkas daripada blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

GaRy™ berkata...

sori late!! hehe~

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera berkata...

mieya datang melawat sini, kalau sudi jemput datang ke blog mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю berkata...

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa

=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

KuNanGKuNanG berkata...

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad berkata...

salam,
ingin blog anda dipromosi...:)

http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

Sory ar “Taufiq Arifin aka Topimagine” lambat lak berblogwalking dari segmen Mr. Ben.. jgn mare k..hehe.. :)

http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'mitchie' yusoff berkata...

http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

missunguviolet berkata...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bersama kak Es berkata...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho berkata...

Singgah kat blog comel ni jap... tq

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Amz CamPro berkata...

salam perkenalan...sudah memfollow...jgn lupe memfollow sy...http://amzcampro.blogspot.com/

bombay berkata...

sory lambat....thankz dtg blog sy..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

FARAH AKAFAERRA berkata...

farah singgah , maaf ea lmbt . dh follow dh ,nice blog ;)

http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

Azzah berkata...

salam singgah promosi..sorry lsmbst..sebagai ganti saya follow blog awak..:)

Alia Natasha berkata...

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html


alia datang juga walalupun tempoh lawatan sudah tamat T__T soorry , tadi tak online pegi lain . huhu

amirul helmi berkata...

http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah singgah :)

Nabila Huda berkata...

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id berkata...

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

BiNtaNg HaTi berkata...

hai salam kenal...singgah balas kunjungan...:)

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

KaoRu berkata...

balas balik :3

http://kaoruluv16.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yasmine danny berkata...

Salam.. singgah di malam hari~~ thanks promote. =)

puteяi ʓαняα berkata...

salam..singgah sini...and ziarah balik..thanks ye^^

http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Dayana AZ berkata...

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sowii lmbt!

Golden Rose berkata...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html