10 Jun 2011

sangat TERUJA dengan cik Epal !!!

assalamualaikum

woa. woa. tadi buat entry sentap kan. macam anti cik epal plak. haha. tapi takde kan. kan. oshin suka cik epal kan. muahaha. *gedik tak. gedik tak. rasa nak tampar tak ? sila lah tampar. haha. ops jangan kuat-kuat. huhu.

kali ni nak ce cite lagi pasal cik epal yang gonjeng tu. ngee. pasal apa ? pasal dia sudi singgah kat blog oshin ni baca satu entry pasal fake fanpage Lisa Surihani kat SINI. tak caya ?


betol tak. betol tak ? rasa nak pengsan satu saat jap. haha. nampak tak muka comel tu. betapa terharunya oshin kan. macam mana cik epal leh singgah ? oshin ada baca satu entry kat blog cik epal pasal NI. then oshin pon kongsi la satu entry yang lebih kurang macam tu tapi bukan pasal Juliana Evans. tapi pasal Lisa Surihani. dan sebab tu cik epal datang singgah.

hihi. kembang kempis bontot pipi oshin nampak nama cik epal tu. hihi. ape-ape pon trime kasih ye cik epal. oshin sangat-sangat hargai. so pada sesapa yang sesuka ati nak kondem atau buruk-burukkan beliau lupakanlah hasrat suci murni korang tu. kalau tak kenal jangan nak buat-buat kenal. terus tuduh bukan-bukan tanpa kenal dulu tuan punya badan oke !

3 ulasan:

farahin nasir berkata...

okey2.. jgn ade benci yer.. hahaha..
bila la plak cik epal tuh nak singgah belog ceq nie ha.. sob2..
:)

MUNTAH KUAR PAKU DAN KACA!

osHin berkata...

try la buat satu entry pasal CE pastu tinggalkan link..insyaAllah dia akan singgah...dont worry :)

Rahmad berkata...

wah best lh..
cik epal ada singgah blog ko..
cik epal pun gengblogger jg..