13 November 2011

#CaraNakFamous

assalamualaikum...

hah sapa kat sini terasa nak glamer macam Datuk Siti Nurhaliza, Justin Bieber, Najwa Latif and yang lain-lain ? actually entry ni ada kaitan dengan hashtag (#) kat twitter. memang lawak ar kalau baca trending diorang nih. nak tau ? meh layan ~~~~
  • bak sini no tepon y'all, aku publish kat tandas awam "abang kesunyian / kakak kehausan, sila hubungi 01x-xxxxxxx"
  • masa cikgu tengah berucap , pegi ambik mic tuu , kat nyanyi , comfirm semua kenal kau :D
  • 24/7 upload gambar latest and tgk gambar mne yg pling org byk 'LIKE' 
  • do something good, chase your dreams, be somebody. You'll be famous for a good reason."
  • upload gambar kissing dgn boyfriend
  • Be pretty/handsome. Everyone treats someone nicely and likes them slightly more just cause that someone is good looking. Life
  • post video miming kt youtube cam cikgu shida
  • pakai tudung siti n pkai baju lagy gaga... jlan2 dkt haji taib... pas2 kne tngkap polis sbb aktvti plcuran..then msuk 999
  • pegi club pkai tdung :D cfrm jd limelight
  • mintak kawan baling piring, snap gambar then send to MASTIKA with caption "UFO dikesan berlegar di udara"
ni antaranya la yang oshin baca kat trending twitter tuh. banyak lagi la yang diorang tweet. memang lawak. tapi kebanyakkan nya tak yah la ikut kan. haha. sebab sumer cam senget je. haha. lawak memang lawak. so buat sesiapa yang takde akaun twitter leh la join sekaki tapi sebelum nak buat akaun tu pk banyak kali oke.

baca kat [SINI] dulu and then baru leh buat akaun twitter tu. kalau rasa mampu dan faham boleh la join. kalau tak, dok diam diam layan blog and FB je okeh !

5 ulasan:

I am...izuan berkata...

tau x pe...confirm famous....

IZYAN KAHER berkata...

haha :D

new entry = http://supersapienstory.blogspot.com/2011/11/how-media-manipulate-us.html

Abg Stalker berkata...

hahaha..kakak kehausan?meh cni abg bole kasi air. ;P nk femes jgk kn.

eddy syrol berkata...

aku rasa nak je buat yg last tu..hehehe

interview terkini:

Keyrill Eduardo

Oshin berkata...

abg S : kakak GF haus kot haha

eddy : cuba la buat hihi