30 November 2011

blogger pemes mencuri perhatian

assalamualaikum...

sempat jugak oshin nak hapdet arini kan. haha. walau sibuk macam mana pon atau buat buat sibuk. oshin tetap akan hapdet jugak walau 1 entry. sebab ? oshin gila trafik haha. *itu tipu* oshin bukan blogger pemes pon orang nak singgah hari hari.

tapi disebabkan seorang blogger pemes kacak ni blog picisan oshin capai 70 uv. gila tak ? pada oshin memang giler. haha. da lama tak rasa macam ni. sebelum ni merasa pon masa zaman zaman Beben rajin buat segmen. masa tu jangan cakap la. berpuluh datang singgah blog small the pieces oshin nih. haha.

aura blogger kacak pemes
apsal plak ramai orang singgah ? ni semua pasal entry [Ni] dan blogger ini telah membuat review nya di [Sini] sebab tu la ramai singgah. dan tak sangka blog comot oshin dapat B+ haha da macam exam SPM la pulak kan ada gred nih. hihi. ape pon trime kasih la Ujang coz sudi review blog ini.

tak lupa buat seteru Ujang...oshin nak ucapkan Selamat Ulangtahun pada papa-to-be Mr Ben Ashaari aka Beben...hihi semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki selalu..insyaAllah.

1 ulasan:

BeloG MTT berkata...

Rajin Oshin hupdate blog,MTT sekarang nih tengah kumpul semangat :P