30 November 2011

duit tambahan melalui says.my


klik [SINI]

ini salah satu lagi cara untuk tambahkan pendapatan kita.

sama jugak macam nuffnang, churp churp. perlulah daftar dulu.
pendaftaran hanyalah PERCUMA !

caranya iklankan iklan iklan yang disediakan.
ada pelbagai cara untuk kita iklankan.
sama ada kita kongsikan di FB, Twitter, Blog atau SN yang lain.

bagi setiap unique click kita akan dapat ganjaran.
selain itu juga kita dapat point.
kadang kadang Says.my jugak ada buat contest.
Hadiah yang disediakan pun agak lumayan.

Antaranya iPad, iPhone, Samsung Galaxy Tab.
Best tau tak ?
Ada jugak disediakan survey survey untuk kita jawab.
Itu paling mudah la sebab biasanya disediakan jumlah $$ yang kita dapat kalau jawab survey tu.

So, apa lagi ?
Jom Daftar !

4 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

menarik2..xdaftar lg nih...nk daftar gak la..hehe (^_^)

Anum berkata...

jom join

uwmaisarah berkata...

whoa thanks for sharing! :D

cik najihah berkata...

singgah dari blog ujang :)