20 November 2011

ujang, review blog gua pelisssss !

MY DIARY
ni header blog ohsem ku !
okeh semua ! tadi oshin BW ternampak pulak Ujang si laki YanaMib ni buat segmen nak review blog. memandangkan Ujang ni salah satu blogger yang kacak pemes maka oshin ter excited nak join. korang boleh klik kat nama Ujang okeh.

sepanjang oshin jalan jalan kat blog Ujang nih memang best la. entry dia walaupun banyak masuk bakul angkat sendiri tapi takpela. blog dia suka dia la kan. haha. jom la join oke !

Ujang, jangan kecik ati eh. oshin kutuk sikit je tu. haha.

tarikh tutup : 22 November 2011

4 ulasan:

ザイダツアズニ berkata...

singgah dari segmen yang sama..

ir yien 9897 berkata...

hahaha
angkat bakul sendiri... setuju...
sy musuh ujang :)

Ujang9897 berkata...

gua mmg poyo yang syok sendiri..hahaah

abis komen ni terus review..entri auto publish mggu depan k..=)

Oshin berkata...

hahaha ujang sudah komen...
rama-rama terbang dlm hati gua wakakaka

orait..akan kunanti entri mu ujang poyo hahaha