6 Oktober 2011

Baju Kelab Ben Ashaari akan dibuka tak lama lagi !!!

baju 2
baju 111
contoh design yang akan dikeluarkan

assalamualaikum....

ha berita baik buat para blogger yang sangat addicted to blog macam oshin. haha. dulu oshin ada kasitau kan pasal baju kelab BA. oshin pernah tunjuk kat entry NI.

so kali ni BA nak keluarkan lagi. design lagi cantik dan smart. so jangan lepaskan peluang kali ni oke ! rajin rajin la online dan pegi blog BA tu ==> Ben Ashaari

oshin tak nak lepas lagi peluang kali ni. hihi. harap harap kali ni ada la kaler pilihan oshin.

4 ulasan:

Anum berkata...

terbaik

Niena Pengembara Ilahi berkata...

mesti dptkan nie :D

Abg Stalker berkata...

hm..menarik2..

Oshin berkata...

da tukar nama balik ke abg S.,,