21 September 2011

Kelab Ben Ashaari

assalamualaikum...

ha. da lama nak hapdet tapi asik terlupa jep. sapa kat sini ahli kelab Ben Ashaari (BA) ? sapa BA tu ? hah korang tak kenal ke ? kalau tak kenal pegi kat pakcik google. bayar duapulohsen tanya sapa BA tu. haha.

* ada bran ? *

sebenarnya benda ni dapat sebelum raya aritu. tapi disebabkan kebizian yang terlalu bizi *kononnya* jadi tak sempat nak hapdet. haha. hampeh kan !

Apakah ?

Gua Blogger !

Eh silap ! patutnya http://gurlgemini.blogspot.com

Kelab Ben Ashaari

Gua Blogger ! Citer baek baek punya !!

sebenarnya oshin mintak kaler pink gurlish tapi takde pulak. huhu. kuciwa ! ececeh takde la. memain jep. buat yang da ada tu da pakai belum. hihi. kalau ada gathering ngan blogger leh la pakai ramai-ramai kan. weeee!

5 ulasan:

Anum berkata...

apa isi kat dalam tue

Oshin berkata...

t-shirt kelab BA hihi

Saiazuan berkata...

ada link kita kat bju tu? nice..

Atiqah Wadiah berkata...

waaa...t-shirt from abg beng beng booommm...

Oshin berkata...

hihi kalau minat order la nanti kalau tempahan bukak lagi...