21 Ogos 2011

muak dengan oshin ?

assalamualaikum...

hurmmm. satu pertanyaan yang harus diungkapkan dengan segera. sila beri jawapan anda. kalau jawab salah tolak 5 markah. erk. ada sistem pemarkahan la pulak.

* boleh ke macam tu *

hahaha. oshin saje bagi persoalan tu. mana la tau ada di kalangan pembaca yang rasa blog ni agak membosankan. paling merapu antara blogger blogger lain. rasa nyampessss tahap babun la bila baca setiap entry. ada tak ? ada tak ?

* macam la korang nak ngaku kan *

tapi rasanya dalam 10 orang mesti 9 rasa nyampessss kan. haha. tapi AAK ? Ada Aku Kisah ? * gile berlagak ko oshin * tak kisah la ape orang nak kata kan. oshin bukan nye ciplak mana mana blog. tak copy pon idea mana mana orang. ni tulus dari hati yang mulia suci bersih bak bayi baru lahir.

* rasa nak muntah balik makanan buka tadi * aiyakkkk

lain orang lain cara kan. tapi kalau ada yang kurang senang dengan oshin maaf la yek. anda boleh tekan butang X kat penjuru atas belah kanan mak tiri laki cik anon tu. nak komen jadi mak anon pon tak boleh sebab oshin disabled kan. haha.

* hati mak sentap nak. takleh orang puji lebih lebih. nanti banjir satu Johor ni *

so ikut suka hati jantung limpa depa la ye. tak kisah pon. ape ape pun oshin hargai kesudian korang singgah blog ni walaupun hanya jadi silent reader dan stalker terhebat ! oshin salute la ! keep up your good work ! tapi jangan pulak jadi pemberita tak berbayar eh. jadi batu berapi sampai mengapi-apikan orang lain. watch out !

p/s : sudi sudi la join segmen oshin yang kedua kat sini. [LINK]

2 ulasan:

izni berkata...

kak oshin kenapa
sabar oke .

Abang Stalker berkata...

owh.ada 2nd segmen. :) gud luck oshin.

hum,abg stalker yg gentleman.x main la hendap2 x tglkn apa2 jejak lgsg.tp ikut mud jgk. :D