21 Ogos 2011

gile shopping !!!

assalamualaikum...

oshin nak ce cite nih. sejak balik kursus selama 10 hari dekat KL aritu semangat untuk oshin bershopping semakin meningkat. haish =_="

* parah macam ni *

sepanjang 10 hari tu nak dikatakan hampir tiap malam kot berfoya-foya. huhu. ye la. dok hotel lama lama buat ape kan. shopping complex dekat je pon. haha.

* lemah iman betul *

mid valley dalam 5 minit je pon. lepas tu dapat pulak member yang sekepala. tak reti nak dok diam dalam bilik. asik nak merayap jep. padahal dah decide dalam hati esok aku tak nak kuar la. tapi esoknya tetap kuar jugak.

* nan hado *

selalunya oshin ni jenis window shopping je. just jalan jalan cuci mata. keinginan nak beli tu memang ada tapi berjaya dikawal. tapi sekarang tak berjaya :-( huhuhu

pantang nampak barang yang cantik dan rasa nak beli. kompem oshin beli. masa kat kursus tu dapat la 2,3 helai baju oshin beli. bulan puasa ni pulak bape banyak shawl oshin tibai. haha. beli semua online. memula satin shawl. itupun sebab jalan kat Masjid Jamek tak jumpa. beli la online.

* murah la jugak *

tak cukup satu oshin beli lagi. adoiyai. mak pon da bising. banyak nye beli. *bajet nak hot time raya la* haha. baju raya da ada. itupun mak oshin yang beli kain. upah orang jahit oshin la bayar. haha. baru je beberapa ari lepas beli kasut. *tapi nak pakai masa adik oshin kawen nanti*

esok rasa nak shopping lagi. haha. kali ni nak cari kasut raya pulak. nak pegi jalan jalan kat JB. mungkin dekat KSL Mall sebab akak oshin kata kat situ cantik cantik kasutnya.

* ada yang nak join ke *

tolong lah. jangan digoda lagi imanku. huhu. nanti lepas raya takde duit pulak nak belanja. haha. lagi lagi duit minyak kete. takkan nak mintak mak ayah pulak kan. *wat malu je* beringat la oshin oi ! jangan ikut nafsu sangat. membazir tu amalan SYAITAN !!! * dengan lemah dalam ati menjawab, " baiklah " *

2 ulasan:

Abang Stalker berkata...

prmpn mmg ske shopping klu kua.lelaki plk hbskn duit dgn makan. :)pandai2 la jimat ye nak.

Oshin berkata...

selalunya oshin abis kat makan...kali ni je abis kat barang hahaha *nak raya kan*