22 Ogos 2011

shopping sakan !!!

assalamualaikum....

ha baru nak hapdet ! ape la oshin ni. ish ish. korang tertunggu ke ? mestilah tak kan. oshin tau dah. korang memang tak sudi kan. takpelah. oshin faham.

* ayat mintak penampar 10 kali *

tak kisah la. yang penting oshin nak cerita jugak. cerita pasal pegi shopping tadi. haha. semalam oshin da cakap kan nak pegi KSL Mall cari kasut raya. memang betul oshin pergi tadi tapi tak jumpa yang berkenan.

bangun pepagi buta * tak sahur * bersiap siap nak pegi JB. oshin buat janji dengan sorang akak sama keje ngan oshin. jumpa kat JB. die gerak ngan suami dia la. oshin naik bas ke JB. park kete kat ofis mak, jalan kaki ke stesen bas. naik bas da bayar tambang oshin TIDO. haha. ngantuk oke.

jangan pelik pulak napa oshin leh shopping arini. ye la orang lain sumer melayan blues Monday kan. malas nak pegi keje. tapi bagi oshin ari isnin adalah hari yang ditunggu tunggu sebab hari cuti. haha. best tak ? parking kosong je oke !

* oshin da melalut ke lain *

so da sampai KSL Mall tu pusing pusing la tiap kedai yang jual kasut. tapi tak menepati cita rasa la. kalau ada pon tumit nye aduhai setinggi KLCC oke. memang la akan nampak oshin lagi tinggi dari KL tower tapi kalau terpelecok tak ke malu jadinya =_="

* lebih baik sedar diri dari jadi orang tak sedar diri *

jalan jalan tu terjumpa plak satu kedai ni jual skirt. cantik sangat tapi harga RM119.00. tak mampu mak nak. mampu melihat dan bergaya je la. * mungkin lain kali kot * so memandangkan takde choice kitorang gerak ke Jusco Bukit Indah. haha. tak leh blah kan. * ok la tu *

at last ada jugak yang berkenan. ikutkan nak yang lain tapi yang di beli ni agak memuaskan hati. lembut je rasa bila pakai. tak rasa sakit la.

simple tapi best !

disebabkan mood shopping tu masih ada. mata ni asik menjamu selera je kat kedai kedai pakaian kan. belek sana belek sini. masuk sana masuk sini. last last dapat satu baju ni. tengok patung pakai macam lawa kan. haha. * leh plak macam tu *

tak cantik kan. haha. AAK ?

baju ngan kasut da. lepas tu mata melilau pulak tengok beg tangan. sebab yang ada sebelum ni da putus tali nye. uwaaaaa. ganas giler oshin ni ! mungkin da sampai masa ajal dia kan. huhu. maafkan daku. ataupun dia memang saje nak soh oshin beli yang baru kan. haha.

* beg pon ada perasaan oke *

da pusing pusing jumpa pulak kat satu kedai ni. memula just tengok tengok je. tetibe terpandang satu beg ni. tinggal 2 je. dalam ati berbagi bagi. nak beli ke tak nak. tapi kuatkan jugak ati pegi la beli sekali. haha. giler tak ?

inilah beg yang dibeli :-)

berapa harga semua ? haha. tak yah la tau. oshin beli ikut kemampuan je. takdelah mahal macam barang barang yang mak datin pakai. oshin low profile jep. * bajet cun la ko oshin *

tengoklah ! niat asal nak beli satu barang je. ni da melalut sampai 3 barang. giler giler. memang giler ! cepat la berubah oshin. =_="

4 ulasan:

Cik Asma BLuppy berkata...

that shoes is awsome!

Princess Feyqa berkata...

shopping best kan ! :D

ecadwinkyasha berkata...

shopping is female-bestfriend ever :)

ari tu shopping,cari beg,bajukasut tap kasut je dapat :)

Oshin berkata...

thanks gurl...kira tak salah la oshin shopping sakan kan hihi