22 Ogos 2011

rindu bertamu lagi :-(

assalamualaikum dan selamat malam....

baru oshin teringat satu hal tadi. huhu. masa dalam perjalanan ke JB nak shopping kan. oshin kan naik bas kan. macam biasalah bila da dekat nak raya ni. radio semua pasang lagu raya.

* of coz la excited nak raya kan *

tapi satu hal yang buat oshin hiba. sendu. meratap pilu kejap bila tetibe je oshin teringat kan seseorang. rasanya korang tau kan sapa gerangannya. hmmmm. dan tetibe jugak oshin rasa nak menangis. uwaaaa.

* hati tisu la ko ni oshin. sentap nak lebih kan *

tapi apa kaitan lagu raya dengan sedih hiba oshin ni. erm. oshin teringat satu hal. masa arwah hidup lagi dan masa tu kitorang masih bercinta * geli tekak mak hayam dik non *

pagi pagi raya arwah call oshin. dia cakap rindu sangat kat oshin. peh hati mak meleleh tau. rindu tebal tebal dalam hati rasa terbang je bila dengar sore die. * geli tak * lepas tu adala sambungan. tapi censored sikit sebab takut korang muntah hijau campur kelabu.

* ada ke muntah macam tu *

bila teringatkan suara arwah yang ceria bila dapat borak kat phone memang buat oshin rindu sangat sangat kat beliau. dan boleh buat meleleh hingus sampai penuh satu mangkuk cendol tau. * erk. ewwww * tapi masih boleh kawal lagi la. tak macam masa mula mula dulu. sikit sikit nak nangis.

* gembeng la ko oshin *

but i'm okay right now :-) ape pon yang jadi oshin kene teruskan kehidupan kan. kenangan dengan arwah akan tetap tersemat dalam hati sampai bila bila. i'll always miss him.

3 ulasan:

visitme@FaTiN cOrNeR berkata...

sama2 doakan kesejahteraan dia k..hehe..

btw, kad ry dah sampai. thanks lot tau oshin! d=>

Oshin berkata...

insyaAllah dear...
always pray the best for him :)

alhamdulillah sampai jugak...

aizamia3 berkata...

sabarlah.. dan doa untuk kebahagiaan dia di sana..