30 September 2011

Segmen Oshin : Mimpi yang paling best .............

* ENTRY MELEKAT SEHINGGA 30 SEPTEMBER 2011 *

untuk melayari entry terbaru sila scroll ke bawah oke !

seperti yang semua sedia maklum. oshin pernah buat satu segmen sebelum ni kan. segmen tentang umur dan alhamdulillah sambutan agak menyenangkan hati.

dan ada antara peserta segmen pon da oshin kirimkan kad raya sebagai tanda penghargaan. buat yang tak anta detail tu jangan kecik hati ye. oshin tetap hargai kesudian korang untuk join segmen tu.

oke, seperti segmen sebelum ni. oshin bagi segmen mudah je. tak perlu la nak bersyarat sangat oke. just kongsikan je kisah kisah mimpi korang dengan oshin dan kawan kawan lain. tak kira la mimpi tu bahagia ke sedih ke seram ke sampai berpeluh pon boleh.

da siap tinggalkan link entry kat peti besi oke. selamat bermimpi !!!

10 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

manarik jugak nieeee

Kancil 8349 berkata...

salam,
terima kasih menjemput kancil...kancil datang mahu mendaftarkan diri...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling.html

::Cik Pija:: berkata...

menarik segmen ni. nanti cikpija join yee ^_^

::Cik Pija:: berkata...

join!

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2011/08/segmen-oshin-mimpi-yang-paling-best.html

alongxp berkata...

aaaa...kalau xpenah mimpi ngan oshin camne?

Oshin berkata...

mimpi la dengan kekasih baru hihi

JIJI YU berkata...

wetdream boleh tak..ekkekee

Oshin berkata...

ape ape pon boley hahaha

kalau rasa tak kisah la untuk jadi bahan bacaan :p

Azzah berkata...

best jugak segmen ni:)

anismelon berkata...

ade ke mimpi yg menarik..weeee..ngiegau leh tak..ngeee