1 Jun 2011

jom lepak kat melaka !

assalamualaikum

korang ingat tak post cik oshin pasal nak lepak ramai-ramai ngan blogger-blogger selatan sekalian. hehe. ce tengok kat POST ni.

alhamdulillah feedback yang diberi pon ok la. ada yang tinggalkan kat peti besi cik oshin. ada jugak yang menjerit kat shoutbox tu. hehe.

thanks guys for ur feedback. really appreciate.

kat sini cik oshin nak hapdet la. tarikh 19 jun nanti korang free tak ? hari apa ? hari ahad tu. kebetulan minggu tu cik oshin ada kenduri kat Muar hari sabtu. dan Ahad nak hantar adik cik oshin seminar kat Melaka. so apa kata kita lepak kat Melaka.

ok tak ? any other suggestion ?

14 ulasan:

anysspunyeblog berkata...

nak lepak kat melaka..owh memang best..hehe..

Terbelog berkata...

x dpt join..ape2-ape hasil perbincangan nanti kira setuju la ye hehe

osHin berkata...

@anyss : na join ke?

osHin berkata...

@terbelog : perbincangan ape tuh..hahaha

Terbelog berkata...

hehe..xde ape..saje..x dpt join oshin kat melaka

Cik Azizah berkata...

nak lepak melaka. bf jijah ade ms tu..tapi tak tahu jalan la dr PD ke melaka..huhu

Tanpa Nama berkata...

nak dtg melaka yer....siap ko nnt....hahahhahahaa..........

osHin berkata...

hahaha ko nak buat ape...cam jumpa je kan...

Tanpa Nama berkata...

bleh je jumpa kalu ko brani.....heheheeee...........

osHin berkata...

boleh je...aku memang berani tapi pemalu..hahaha *muntah jap

Hanim Mahali berkata...

tak dapat join lepak Melaka 19 Jun tu... Sebab kemungkinan 4 Jun tu akan ke Melaka.. Kawan sanding time tu...

osHin berkata...

4 jun saya pon ada 2 jmputan..kat muar ngan kluang... =_="

EimaruSi|ence™ berkata...

wahhhh...jgn lupe msg ima kalau kat melaka tau. anytime...
11 dan 12 jun ade kursus kawen.lalala~

osHin berkata...

insyaALlah...wah2 da nak kawen eh...