20 Jun 2011

follower bertuah 333 !!!

STICKY POST UNTUK FOLLOWER BERTUAH 333

assalamualaikum...

setelah hampir 48 jam oshin tunggu follower ni akhirnya muncul jugak ! rasanya ada yang UNFOLLOW oshin. tapi takpela kan. jom kita skodeng follower bertuah oshin nih !


oshin tengok jugak profile dia. kot-kot ada tinggalkan link blog tapi takde plak. *hampa :( tapi untuk isteri abang manis nih. oshin rasa nak bagi sumting la kat beliau. hihi. kenapa ? ce korang klik SINI. kat situ oshin ada bagitau pasal nombor 333 nih.

oleh sebab beliau follower ke 333 maka oshin nak bagi HADIAH untuk beliau ! sila tinggalkan nama, alamat, dan apa-apa saja yang nak la ke emel oshin ni oke. 

emel : n.fazri@gmail.com

p/s : terima kasih buat semua follower oshin ! mungkin satu hari nanti oshin buat GA untuk korang yep. tungguuuuuuuuu

11 ulasan:

shopping2u berkata...

thniah :)

✿ boonga_kecik ✿ berkata...

uhh, bkn sy hehehe


Aku tido dalam iman. Kau ada? Hahaha..

osHin berkata...

hihi takde rezeki kan...takpe2..mgkin satu hari nnti...

azam berkata...

untunglah camni.....saya nak jugak

zuwaidah berkata...

eh bukan kak zu lah hehehhehe

osHin berkata...

azam : nnti oshin buat GA join k..

k.zu : alamak..melepas la ehh

aboyandnick berkata...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 200 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/

GaRy™ berkata...

ish3...saper la unfollow tuh... bukan gary yer... huhu...

anyway, tahniah... semoga cepat dapat follower ke 444 lak..hihihi..

osHin berkata...

x tau la sapa dia hihi biarkan je... :)

tq gary...harap2 mcm tu la...

NasZ berkata...

hehe..

jemput join segmen simple pantun saya..

LIST SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

aboyandnick berkata...

Ok hari ni kami akan kongsikan anda mengenai
"sejarah tentang makanan iaitu pai".
pernahkan anda tahu dari mana datangnya pai ini ???
untuk mengetahui dengan lebih lanjut jom kita bersama berkongsi di:
http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/2011/06/sejarah-tentang-makanan-pai.html
Persoalan ini harus dirungkai....
jom kita tengok sama2, jangun lupa follow blog kami untuk mengetahui lebih banyak lagi....