5 Jun 2011

Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!


nombor kegemaran saya adalah 3 aka TIGA aka THREE kerana tak pasti la. rasa 3 tu macam cantik je haha tak kira la 3 ke 33 ke 333 ke. sampaikan cik oshin leh terpikir. "aku nak kapel sampai 3 kali. kalau kali ketiga tak kawen jugak lepas tu nak stop cari boipren and kalau ada orang nak masuk meminang lepas tu terus accept" haha. giler tak ? memandangkan da 3x putus cinta nampaknya macam kene ikut je niat tu. haha. memang sakit jantung la parent cik oshin kalau tau benda nih. huhu. mintak dijauhkan :-)

kalau korang na join leh pegi SINI

bawah ni plak senarai penaja aka sponsor untuk GA cik dayana. beliau skang ni tengah cuti-cuti Malaysia.

  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 

  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.

  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.

  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.

  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 

  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) 



  • ok lah tu je kot. hope cik oshin dapat la salah satu hadiah tu ye :)
  • 3 ulasan:

    zacky786 berkata...

    waaa gud luck yerp ~

    Dayana AZ berkata...

    fuyoo smpi cmtu skali cik oshin? hehe :P harap jmpe si dia yg baik ye.
    good luck! hehehe.

    nazira berkata...

    hai.. gud luck k..

    http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/