3 Jun 2011

BLOGGER HIJAU , MAI SINGGAH SAT NOO

Santai Bersama BEN ASHAARI

Segmen BA kali ni dibuat mengikut umur. Umor brape ? 18 hingga 25 tahun. memandangkan cik oshin da hujung-hujung tu so dengan ayu nya cik oshin na join. haha. *siyes ta malu kan. ala. takpe la. masuk range umur tu. bwekkk. na join ? ce KLIK

kena lengkapkan ayat bawah ni !

Saya suka blog MisaAmane kerana sweet, sempoi, cool dan interesting

nak main kaler-kaler picit sini oke. KLIK dan KLIK hadiah ayah kat SINI

23 ulasan:

cik ungu berkata...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

dwaty berkata...

jalan2 kat sini dari segmen abg ben...

diana amin berkata...

singgah cni dari blog abg ben..follow tgk slogan sy pulak..hihi

http://dianaaminn.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,singgah sini terjah blog kategori kanak2 ribena bak kata abg Ben... hehe ~ (^^,)

aida4eva berkata...

same lah kita kanak2 ribena..sep sikit! hihi

http://aida4eva.blogspot.com

..gugu.. berkata...

lompat dr blog abg ben
heee~

Nenek Fasola berkata...

singgah dr blog abg ben ;)

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com kalau nk follow pun buleh! hehe ;D

shopping2u berkata...

hi kanak kanak ribena =D

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/disebalik-telapak-tangan-subhanallah.html

kalau rasa cute meh la sini lak..

adrian aizat berkata...

dari blog ben ashaari,
saya singgah dan terjah...hahhaha

saya telah follow kamu,
follow me back :0

http://adrianaizat.blogspot.com

syieda berkata...

syieda dtg cini lwt dr blog abg Ben!! hikhik ^_^ folo u


visit me http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Nur Syahida berkata...

dtg mlwt n follow knk2 ribena

http://syeedasaniey.blogspot.com

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

syarifahsidrus berkata...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Lulu caldina berkata...

Hijau bukan sebarang hijau..ngee...

lulu datang up trafik...
weewuuu............

akuwanblur90 berkata...

Datang singgah jenguk blogger pagi-pagi.. Oit oit, Dah bangun ke belum?

Fika Rozaidi berkata...

hye dtg sini melawat! salam buat tuan blogger =)

pha is berkata...

salam bloger hijau. datang terjah dari blog BA. jom la singgah :

pemain game angry bird dan nak masuk guinness world record?

sebab dan akibat pembuangan bayi

Wahida berkata...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

LUNA LANUN berkata...

hijaunya blogger ni... dtg jenguk dr segmen BA walaupun tak terlibat dalam segmen tersebut... hik3!

Entri terbaru:
Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

Kalau rajin, joinlah Keychain Giveaway by Luna Lanun. Keychain pun quite ekslusif jugak.. :)

GreeN AppLE berkata...

dtg terjah cniee dri blog abg ben kite...hehe

fllow blog comel ande..huhu

sy blogger hijau jge..

jemput le yer wt cm umah sndiri..hehe
http://hijau-daunan.blogspot.com/

Ini Kisah Tia berkata...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

apisv2 berkata...

mengunjungi blog korang.
dtg dari blog abg ben;D

apisv2.com[GO]

Khairul Anam berkata...

jenguk kawan2 baru.. =)
http://khairulzara.blogspot.com