2 Mei 2011

ben ashaari cari entri best

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen kali ni incik Ben nak kan kite bagi entry yang kite rase best la. tak lama pon masa dia bagi. dalam satu jam jep. tamat kol 10.30 malam ni. MALAM ni oke ! tarikh 2 MEI 2011. haha.

cik oshin nak pilih entry ni. KLIK.

napa cik oshin pilih entry ni ? sebab cik oshin rasa macam patut la buat satu jambatan 1 malaysia nih. hehe. sebab nye kat mana-mana pon orang dok laungkan slogan 1 Malaysia kan. kalau rase nak betul-betul jadi 1 Malaysia ape kata disambungkan semenanjung dengan sabah sarawak tuh. mungkin nampak agak mustahil kan. sebab laut china selatan tu agak besar. ada jugak kawan-kawan cik oshin yang rasa nampak mustahil semua tu. tapi tak salah kot nak mencuba. daripada menghabiskan duit hantar orang-orang atas ke luar negara pastu tido kat hotel mewah-mewah. abiskan duit rakyat pon ada jugak kan. jadi ape salahnya buat sumting yang beri manfaat pada rakyat plak. lagipun cik oshin rasa ramai antara kita yang ada sedara mara, rakan taulan, boipren, gurlpren yang terpisah jauh ni kan. so dengan adanya jambatan 1 Malaysia ni dekat la sikit nak kesana. takyah tempah tiket kapal terbang yang beratus-ribu-riban tuh. haha.

oke ! rasanya da lebih melebih dari 100 patah perkataan kan. sudi-sudila incik ben baca yep ngan kawan-kawan sumer. enjoy reading ! jom cepat join segmen ni. KLIK

4 ulasan:

en solo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-cari-entri-best.html

zacky ~786~ berkata...

gud luck ~

Tanpa Nama berkata...

Anda menyelesaikan beberapa poin di sana. Saya melakukan pencarian dengan tema dan menemukan sebagian besar orang akan memiliki pendapat yang sama dengan blog Anda.

osHin berkata...

good luck jugak untuk korang !!!