9 Disember 2015

Payment Dari Nuffnang

Assalamualaikum,

Setelah menanti lama akhirnya terima satu emel dari HSBC bank. Ingatkan emel scam macam yang selalu Oshin terima untuk update details. Nasib baik tak terus delete masuk trash atau delete forever and ever. Haha.

Walaupun nilai tak beratus dan tak beriban tapi dalam situasi tersepit sekarang ni Oshin bersyukur ada juga rezeki. Patutlah semalam gatal semacam je tapak tangan kanan ni. Rupanya ada rezeki yang nak diterima. Alhamdulillah.



Semoga lepas ni ada lagi rezeki dari Nuffnang ye. Status gliteratti pun dah takde. Huhu. Agaknya sebab Oshin dah lama tak update kot. Apa-apa pun terima kasih ye Nuffnang.

1 ulasan:

anak denesor berkata...

Tahniahhhhh