29 Disember 2015

Mulakan Persiapan

Assalamualaikum,

Rindu nak menaip. Eh, semalam Oshin dapat cek dari Nuffnang! (Saje nak open cerita).

Dah masuk sebulan lebih Oshin bertunang. Dah bertunang kenalah fikir untuk majlis pula kan. Sekarang ni Oshin dah mula survey apa-apa yang patut. Barang nak beli untuk hantaran pun kemungkinan beli masa sales raya cina nanti kot. Mesti murah kan?

Tema kaler dah ada. Pelamin idaman pun dah ada. Cuma perlukan khidmat nasihat dan pandangan daripada yang pakar je nanti. Design baju pun kawan Oshin dah sediakan. Tinggal nak fikir jenis kain je lepas ni.

Oshin berdoa agar semuanya dipermudahkan. InsyaAllah.