19 Januari 2016

Blog Bride To Be

Assalamualaikum,

Oshin nak minta bantuan dari kawan-kawan yang dah berumahtangga atau berkahwin. Boleh tak share dengan Oshin mana-mana blog atau website yang berkaitan dengan perkahwinan. Sekurang-kurangnya boleh dibuat rujukan untuk persiapan perkahwinan Oshin.

Sekarang ni macam blur pulak apa yang perlu dibuat dulu sebab checklist pun macam segan-segan je nak tulis dalam buku. Hahaha. Mohon bantuan kawan-kawan ye. Terima kasih daun keladi. Kalau boleh nanti minta tolong lagi ye. Hehe.

3 ulasan:

Farahain ZFA berkata...

ain singah sini :)

Noor Atikah Ramli berkata...

ika punya pon baru update . tapi baru tak baru lah jugak update nya . ika update satu satu . so, slow sikit la dia punya list kalau nak rujuk . hahaha

Trash Up berkata...

Salam kenal ya...
Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran