5 Mac 2014

Blogger Menipu?

Assalamualaikum,

Alkisahnya Oshin ada menang satu peraduan ni.
Hadiah?

Topup RM5 je pun.
Hehe.
Walau tak banyak tetap berbaloi gak kan.
Orang kata rezeki.

Jadi Oshin pun hantarlah detail pada empunya yang kata nak bagi topup tu.
Hampir seminggu baru dibalas.
Tukang sponsor ni minta nombor.
Oshin pun bagilah nombor yang nak topup tu.

So takdelah nak paksa suruh masuk on the spot.
Tup-tup Oshin tengok dia da deactive FB.
Eh, awak ni.
Kalau tak mampu nak jadi sponsor memana GA.
Janganlah buat macam tu.

Kalau rasa RM5 tu nilai yang besar.
Tak payah nak murah hati jadi sponsor okay.
Bila awak buat macam ni.
Tak pasal-pasal blogger yang buat GA tu kang kena serang.
Ish..ish..ish..

Jangan buat lagi lepas ni ye.

5 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

sabar je la

julia jamaludin berkata...

takat ni belum pernah kena lg. cuma t.up nye delay sampai lebih sebulan. sabo je la

Normi Nieza berkata...

publish jer nama blog dia n fb dia..biar org thu dia penipu..huhu

LiSaSuKe's berkata...

atau bahasa kasarnya blogger itu batak follower/likes...

eintan nurfuzie berkata...

mmm.. rasanya cik en xde sponsar topup.. cik en ke.. ehehhhe