13 Oktober 2013

Thank You Lisasuke :)

Assalamualaikum,

Ingat tak Oshin ada masukkan satu entry Wordless Wednesday gambar lukisan tangan ? Haaa mesti korang tertanya siapa yang lukis kan. Of coz la bukan Oshin sebab tangan ni tak berseni. Buat apa pun tak menjadi. Sobs. Sobs.

Jadi Oshin nak kongsi lah dengan korang siapakah insan yang berbakat besar ni. Hehe. Orangnya adalah Lisa atau nama glamer Uchiha Lisasuke. Ngeh3. Oshin nak glamerkan dia. Ni lukisan asal yang Lisa amik dari profile Oshin dan dilukis semula.


Memang terpegun lah bila dapat. Hehe. Actually masa tu saja jea tweet ke Lisa mintak buatkan satu. Tapi dia pun tak la berjanji boleh buat. So Oshin pun tak la letak harapan sebab tahu mesti Lisa busy kan. Tapi tetiba satu noti masuk kat FB Oshin di tag. Sekali bukak rupanya dah dilukiskan untuk Oshin. Hehe.

Terima kasih tak terhingga buat Lisa. Oshin dah fikir nak buat satu nanti time kahwin (boleh ke ? hehe). Tapi masa tu nanti Oshin buat bayaran lah. Hehe. Yela minta khidmat orang kita kenalah beri yang sepatutnya kan. Anyway thank you so much again for this wonderful picture.

Nak kenal empunya diri ? Boleh singgah ke blog beliau ye --> Lisasuke

3 ulasan:

Normi Nieza berkata...

cantik..:)

LiSaSuKe's berkata...

waaaahhh~ terlalu menggunung pujian tu... hukhuk~

**sengih2 sambil garu kepala...

Jia Rizaira berkata...

wah...smart lukisan neh...