14 Oktober 2013

Muffin At Hairazi Creation

Assalamualaikum,

Anda peminat muffin tegar ? So, sesiapa yang berada di sekitar Skudai atau yang berdekatan bolehlah buat tempahan muffin di Hairazi Creation. Sama ada nak beli sebiji-sebiji atau tempahan sekali banyak dalam sekotak.


Harga :
RM 2.00 / pc : No Topping
RM 2.50 / pc : Add Topping

Gambar yang dalam kotak tu dalam 50pcs. Harga sekotak bolehlah runding dengan tuan kedai. Hehe. Oshin jamin korang akan puas hati. Oh ya, muffin ni bukanlah coklat je ada tapi perisa lain pun boleh macam vanilla, red velvet, blueberry dan sebagainya. Kenalah inform betul-betul pada owner okay.

Buat sesiapa yang nak ke kedai bolehlah singgah di Hairazi Creation di Skudai.

Alamat :
No 53, Jalan Sri Skudai, Taman Sri Skudai, 81300 Skudai, Johor, 81300 Johor Bahru
Berhadapan pintu masuk Sekolah Menengah Sri Skudai
(agak terlindung disebabkan khemah biru dihadapan)

Boleh hubungi (untuk tempahan):
Ena Mahmud (owner) : 012-7576240
Facebook : Hairazi Creation
Facebook Owner : Ena Mahmud Hairazi
Oshin : 018-7941986 (whatsapp/sms)

Korang boleh jugak tempah lain-lain seperti kek ulangtahun, kek perkahwinan/pertunangan, pavlova, cream puff dan macam-macam lagi. Boleh tengok di sini --> Hairazi Creation


2 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

akak suka muffin nie..sedap,..

Noor Atikah Ramli berkata...

muffin ! sedap :D