14 Oktober 2013

BE ke 24

Assalamualaikum,

Alhamdulillah murah rezeki lagi bila satu lagi BE melekat di sini. Mesti korang boring kan asyiklah nak menunjuk. Huhu. Tu namanya idea tak berapa nak ada. :p


Be ke 24 Oshin adalah Project Durian. Oshin pun tak perasan lagi iklan dia macam mana. Tak sabar juga nak tengok ni. Hehe. Yela nak review kenalah tengok dulu kan.

Oh ya, tak silap Oshin ada yang tanya antara Nuffnang dan Google Adsense (GA) mana lebih baik. Actually, Oshin tak berapa pakar sangat hal ni. Pada Oshin kebiasaannya newbie even yang dah lama blogging pun still ada guna Nuffnang. Tapi yang biasa dan pakar dengan penggunaan SEO bolehlah pakai GA kot. Mungkin ada rakan-rakan yang boleh bantu Oshin untuk lebih faham.

Salah satu blog yang boleh anda buat rujukan tentang Nuffnang vs Google Adsense --> Hasrul Hassan

2 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

tak pernah tengok project durian tu..

Mimi Azirah berkata...

Tahniah