16 Oktober 2013

Sticker Roadtax JOHO

Assalamualaikum,

Oshin dapat sticker JOHO untuk roadtax. Sebenarnya nak cari yang Harimau Selatan tapi sepupu dapatkan yang JOHO punya. Tapi still awesome juga sebab ciri-ciri anak Johor di situ. Cewah.

Love . Trust . Respect

Sticker

*Abaikan gambar senget plastik atas tu sebab Oshin saje nak kasi korang teleng. Ngeh3*

Oshin tak sure berapa rm sebab sepupu kasi free. Hehe. Kira dia belanja lah. Anyway, thank you ! Tak sabar nak lekat kat cermin depan kesayangan. :)

1 ulasan:

Tia Fatihah berkata...

sorry tanya. kenapa tak johor je terus? hehee..