2 Ogos 2013

Alhamdulillah Tambah Lagi...

Assalamualaikum...

Patutnya semalam update dah tapi Oshin sibuk sikit ubahkan layout blog kawan. Dia minta tolong jadi Oshin bantu yang terdaya lah. Hehe. Nak kata pandai tu tak la tapi bolehlah ubah sikit-sikit kat coding tu. Alhamdulillah dia puas hati. Setakat ni tak la nak kenakan bayaran bila kawan-kawan minta tolong. Tapi boleh jugak nak buat bisnes satu hari nanti kan. Hehe.


Alhamdulillah minggu ni ada 2 iklan mula bertapak. Lepas dapat iklan Libresse Empower tu melekat pula iklan Twisties Traxxobeats tu. Haish bila tengok iklan Twisties tu rasa ralat pula sebab nak buat entry tapi kelaut setting nya. Jadi tekan je la kalau nak tau ye.

Terima kasih buat semua pengunjung Oshin yang sudi singgah sebentar. Walau entry kadang merapu harap ada yang boleh bagi ilmu dan berkongsi apa-apa yang p

Buat Duit Dengan Google Adsense
Buat Duit Dengan Youtube
Ebook Mentor Jutawan bersama Irfan Khairi

1 ulasan:

Mek Onie berkata...

bestkan :D