2 Ogos 2013

Terpaksa Delete Entry...

Assalamualaikum...

Semalam Oshin dah buat satu entry dan dah publish pun tapi ......

Semua punah bila Oshin view setting lari. Entah mana silap pun tak tahu. Jadi tak nak serabutkan kepala Oshin delete je entry tu. Huhu. Entry pasal apa ? Oshin buat entry pasal iklan yang mula bertapak kat blog. Ala iklan Twisties Straxxobeats tu. Konon nak cerita lah macam mana nak join contest tu. Tapi tak boleh. T____T

Jadi kalau uols ternampak iklan tu silalah klik ye untuk maklumat lanjut. Huhu. Tak boleh nak promot lelebih. Sadis :(

Buat Duit Dengan Google Adsense
Buat Duit Dengan Youtube
Ebook Mentor Jutawan bersama Irfan Khairi

3 ulasan:

Nurzakiah Hanum berkata...

ok

Normi Nieza berkata...

knapa eira?

Normi Nieza berkata...

knapa eira?