7 Jun 2013

Mengenali Blogger Kacak

Assalamualaikum,

Okey hari ni nak buat review sikit tentang satu blog informasi. Tuan empunya tanah kedaung diberi nama Hafiz Rahim. Oshin rasa dah ramai yang kenal rasanya sebab beliau salah seorang dari blogger yang agak terkenal juga. Cuma Oshin tak pernah jumpa lagi lah. Hehe.

Para gadis sekalian, walau beliau adalah blogger kacak jangan simpan harapan untuk mengurat sebab beliau dah berkahwin dan ada seorang cahaya mata. Haha. Tapi ada lagi 3 kosong kan bro. Tetttttt. Oh lari topik sikit. Actually nak review blog Hafiz Rahim ni.

So far, Oshin perhatikan design blog sangat simple dan tenang bila pandang. Susun atur yang tak terlalu sarat dengan widget. Biasalah style lelaki memang suka yang simple kan. Post yang ada memberi informasi yang kadang kala di luar pengetahuan kita. Dan HafizRahim.com juga telah mendapat pengiktirafan sebagai Favourite Micro Blog 2013 oleh Malaysia Social Media Week (MSMW). Jadi, silalah singgah blog HafizRahim.com sekiranya ada kelapangan.

Tiada ulasan: