8 Jun 2013

Father's Day !

Assalamualaikum,

Ehemmm masuk bulan Jun je hormon adrenalin melonjak keriangan sebab bulan hari lahir. Haha. Selalu excited terlebih bila masuk Jun ni. Kalau orang tengok mesti meluat macam dia sorang je lahir bulan Jun kan. Ermmm apa nak buat. This is me :)

So bulan Jun juga adalah bulan untuk bapa. Sebenarnya tak perlu hari tertentu untuk raikan bapa atau ayah kita kan. Setiap hari pun boleh sebab sampai kiamat pon hubungan kita takkan terputus. Ayah Oshin seorang yang terbaik dari semua segi. Masa muda jadi rebutan para gadis uols ~ *ter promot la pula*


Ayah Oshin pakar dalam segala hal. Boleh memasak (main campak-campak pun sodap) , bertukang, bercucuk tanam, mengemas rumah, mencuci segala pakaian, kiranya serba serbi boleh lah. Paling penting ayah Oshin tak merokok. Hehe. Jadi calon suami kalau ada ciri-ciri macam ayah bolehlah masuk list #eh . Satu lagi ayah penyabar, penyayang, pemurah, kalau anak-anak buat silap tegur secara rasional bukan emosi. Paling best ayah suka belanja makan. Kalau sebut je nak makan something mesti lepas tu ayah ajak cari. Hehe. Tapi anak-anak tetap kurus melidi. Haha.

So tadi skodeng la kat Groupon kot ada something yang menarik untuk membeli. Terjumpa satu pakej bercuti untuk 2 orang. So rasa nak buat supriselah untuk ayah dan mak. Kasi pakej holiday kat mereka, konon honeymoon lah. Hehe. Dah tanya akak rasanya macam okey je. Hope dengan hadiah kecil ni dapat buat mereka bahagia.

Happy Father's Day Ayah
Oshin both of you

3 ulasan:

HaFizaH aYu berkata...

ayah xsmoking bgusnya..ayah iolls makaihh pagi ptg mlm wajib la mnde tu kat mulut dia kita nshat xnak dgr(aisshh tetibe bengang kihkih) :-P

riedho cbs berkata...


Kunjungan balik ke blog2 saya
./Blog-666
Semua Dari Blogspot
Prediksi Togel Singapura Dan Hongkong

Like fanspagenya :
Informasi Terkini

thanks

oshin kecik berkata...

@ayu : memang susah nak suruh berhenti..tak senang huhu lagilah kalau berpuluh tahun hisap...kalau da sakit teruk pon lom tentu berhenti :(