22 Mei 2013

Sabun Muka Resdung

Assalamualaikum,

Oshin nak berkongsi dengan kawan-kawan tentang satu produk iaitu sabun muka untuk sesiapa yang ada penyakit resdung. So far, feedback yang Oshin dapat bila guna sabun ni pagi-pagi kalau yang selalu bersin tu, alhamdulillah berkurangan. Pengguna terdekat adalah adik Oshin sendiri dan anak buah. Sebelum ni adik Oshin bila pagi mesti bersin kemain. Rasa macam nak cabut hidung dia pun ada. Haha. Lepas guna sabun muka ni alhamdulillah dah jarang dengar dia bersin. Satu malam tu duduk sebelah dia then Oshin perasan sebelum ni muka dia kering dan sering mengelupas. Tapi sejak pakai sabun muka ni kulit dia nampak halus dan semakin cerah. Ai iz jeles ! haha.

Sekarang pun family Oshin yang lain guna sabun ni. Walaupun takde resdung tapi kulit muka jadi halus (ni mak Oshin yang kabo). Tapi Oshin pun rasa ada perubahan sikit la. Kalau sebelum ni kulit kering sebab kerja dalam aircond kan. Lepas guna sabun ni ada kurang sikit. Hehe.

Sabun Resdung

Berminat ?
Hanya RM15 sekotak

Boleh tinggalkan komen atau emel ke n.fazri@gmail.com

p/s : Yang berada di sekitar Skudai boleh dapatkan di Hairazi's Creation (berhadapan pintu SMK Sri Skudai)

3 ulasan:

Kucing Hitam berkata...

sabun lak ubat xda
http://long-cham.blogspot.com/

Nurzakiah Hanum berkata...

bagus ek

Normi Nieza berkata...

wah..dah mula berniaga yer eira...:)