17 Mei 2013

Rindu Bertamu Di Hati

Assalamualaikum

Hai semua...

Oshin tengah nak siapkan slide presentation untuk esok ni
Tapi sementara tu sempat lagi menyambil nak update blog comel ni
Oshin cuma nak kasitau je
Oshin rindukan orang

Siapa ?

Sesiapa yang rasa nak dirindu Oshin la (boleh gitu ?)
Nak kabo kang buat malu sendiri
Hahahaha
Biarlah rahsia kan
Dah kata rahsia tapi nak bagitau kat blog
Nampak tak permainan mengada dia kat sini
Rasa nak lempang tak ?

Hahahahaha

Jangan marah ye kawan-kawan
Saje nak merapu sementara kat sini
Bagi datang mood siapkan slide presentation yang tak siap-siap

Buat yang dirindui ( anda tahu siapa anda )

Jaga diri baik-baik
Jaga kesihatan baik-baik
Kalau jatuh bangun sendiri ye (hahaha)
Tunaikan kewajipan dan amanah yang diberikan dengan baik
Ya Oshin tahu anda sangat dedikasi dengan kerja :p

p/s : Ingat daku dalam kerjamu #eh mana boleh kakakaka tak ingat takpe janji coklat cadbury blackforest kena ada untuk Oshin *kelipkelipmata*

2 ulasan:

Teena Tna berkata...

Biarlah rahsia ye..
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Normi Nieza berkata...

rindu siapa tu...?hehe