23 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum

Sedang leka scroll tetikus perhati tajuk rakan-rakan yang mengupdate blog terjumpa satu tajuk tentang GiveAway a.k.a GA singkatannya oleh Mak Dara. Rasanya dah lama juga tak join GA hampir setahun dua ni. Biasalah mood kebizian dengan kerja yang melambak kononnya. Aiseh gitu la pula kan. Ehemm. Jadi lepas teliti segala syarat yang mudah dan senang untuk dibuat maka teringinlah Oshin join sekaki.

Syarat-syarat bagi join GA Mak Dara :-

1) Follow Blog Bicara Mak Dara
 - Lama sudah Oshin follow dan pernah masuk top 5 dalam contest yang Mak Dara buat. hehe.

2) Buat Entri dengan tajuk "Malaysia's Next Top Lucky Blogger by Mak Dara"
 - Okey, tajuk pun dah setel.

3) Masukkan banner ke dalam blog
 - Haaaa kat atas tu Oshin da tepekkan dan link semula ke blog Mak Dara

4) Copy paste senarai penaja (ramai sungguh sponsor...murah rezeki Mak Dara kan)

5) Tag 3 orang rakan untuk sertai GA ini

6) Tinggalkan link di entry Mak Dara.
 - Okey, jom tinggalkan link

Tarikh Tutup : 31 Mac 2013

32 ulasan:

adzairdawati makdara berkata...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Normi Nieza berkata...

huwaa..dah 2 org tagged nie..kna join lah jgk nampaknya..:)

Diana Azis berkata...

singgah dari segmen yang sama :)...best of luck

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

aiin baharom berkata...

gud luck...jemput singgah & follow dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ berkata...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Adilah Asari berkata...

good luck :)

cynta ieda berkata...

follow sini dr segmen yg sama
http://hunyieda.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html?showComment=1364289794343#c5240989302424347396

Iema Gurlz berkata...

hye
dtg bls kunjungan + follow sini
http://iema90.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Dianaa berkata...

balas kunjungan. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Anis Anisa berkata...

datang balas kunjungan.. tq sudi singgah blog Anis.. good luck eh :D

P#eoniX berkata...

mbekkkkk!!!!mbekkkkk!!!mbekkkk!!!!singgah sineh naek kambing...heheheh!!gud luck n thanx sudi singgah yek!!!huhuhuhhh!!

nida zin berkata...

balas kunjungan....gudluck... :)

Kasih Lestari berkata...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hazrina Halim berkata...

bw sini dari segmen same..:)

http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer, KA dah follow sini juga 1112

tarmizi berkata...

saya dah follow blog awk

http://mizi123.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

cci berkata...

bls kunjungan.. ^_^ gud luck

mimbar kata berkata...

sukses hendaknya

sha dhira berkata...

shad datang sini, balas kunjungan sambil follow g+
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
=good luck=

Fadzlun 'Aqilah berkata...

Fadzlun dah follow sini (^_^)

http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Asmar Arafad berkata...

hai mai follow balik nie..

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

najiah shaharain berkata...

dtg dr segmn yg sama.1119..:)

tenku butang berkata...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. selamat bersegmen n ber GA
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html?showComment=1364706545676#c180484766468552121

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hana Maroo berkata...

blogwalking kat sini.. mcm mn? dah menang ker? hee.... anyway all the best

Z.U.E berkata...

kunjungan balas dari saya

Cik Arina berkata...

http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html arina singgh sini done follow =)

Diari Si Froggie berkata...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #1125 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno berkata...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe..
www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika berkata...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

Mimie Najib berkata...

salam.. saya datang membalas knjungan dari segmen yang sama..maaf sebab lambat balas knjungan.. =)
jgn mare ye.. hehehe

N.Azwin Shukri berkata...

Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html