30 Disember 2012

Memories in 2012

ehem masih ingat Oshin tak ? mesti lah ingat kan. cehhhh perahsantan lelebih sikit eh. so memandangkan arini da 30hb Disember dan esok 31hb Disember iaitu hari terakhir bagi 2012 maka Oshin nak buat revision sket. eh revision ke. silap tuh. rewind lagi sesuai kot. okeh okeh rewind semula kenangan sepanjang tahun 2012 dalam hidup Oshin. (apa yang Oshin ingat tau).
  • berkenalan dan bertemu dengan ramai blogger seperti Amalina Zainal, BroFramestone dan isteri, Ben Ashaari bersama wife dan Qhaliff gebu, Sis Mia Liana, Mama Maszull, Lyssa Faizureen, Mohd Alwi, Dkna Abza dan tunang serta ramai lagi.
  • bercuti ke Sabah dan berkenalan dengan blogger Miszydian serta keluarga (jadi family terus)
  • accident sehari lepas balik bercuti dari Sabah
  • berani mati luah perasaan kat seseorang (mati gua kalau dia baca ni haha)
  • bercuti ke Vietnam bersama keluarga dan rombongan
  • bestfriend Oshin selamat melahirkan baby boy - Ahmad Fathul Iman
  • small gathering bersama geng kerja yang sama ngan Oshin tapi da berpaling tadah ke kerja lain haha
  • cuti-cuti ke Melaka sempena perkahwinan bestfriend Oshin
  • bestfriend Oshin dari Kota Tinggi selamat melahirkan baby girl - Nur Amani Zafirah
  • bercuti ke Pulau Tioman bersama cousin
  • berhari raya bersama keluarga baru (Miszydian)
  • berkenalan dengan awak, awak, awak dan awak (fikir-fikirlah sendiri haha)
  • berkenalan dengan rakan twitter baru seperti sis Normi Nieza, Muhd Fadil aka Penyu, Abg Stalker, Eija, Kaizen dan lain-lain
ini antara yang Oshin ingat lah. kalau rasa-rasa ada kawan yang terlupa dan nak Oshin selitkan bagitau eh. nanti Oshin update lagi senarai kasi panjang ini list. kahkahkah. so kenangan korang macam mana ?

3 ulasan:

Lyssa Faizureen berkata...

ehh , baru perasan tak follow lagi blog ni rupenye . hehe . done follow u sygss . miss u !

normi nieza berkata...

nama akak tak mention pon..haha

oshin kecik berkata...

@lyssa : woahhh pemes blogger polo kite hahahaa thanks syg ! miss u too !

@normi nieza : okey kak norm, oshin selit nama akak eh hihi