31 Disember 2012

Bila Si Comel Lyssa Follow Blog

emm.. emm.. emm.. apa nak kata.. WOW ! haha dah macam cerita Tiga Abdul je kan. ayat yang peniaga unta tu dok cakap bila dapat 4000 dirham. meniaga manusia lagi untung dari meniaga unta. WOW ! kahkahkah.

so Oshin rasa majoriti kenal dengan si comel lote Lyssa Faizureen ni kan. Oshin suka masuk blog dia pasal tutorial yang mudah untuk difollow. #eh i follow u too Lyssa kat twitter (haaa takde kaitan) so first time Oshin jumpa Lyssa kat #kahwinbro BroFramestone dan Iera Kan kat Batu Pahat. masa tu Lyssa follow bro Ben Ashaari dan family.

segan seh nak tegur masa tu. cik Amalina la yang pemes sikit dari Oshin. hihi. so dia la yang tegur dan mostly yang ditegur kenal dia. hee. Oshin ni pemalu katanya. cehh masuk bakul ! tapi excited la dapat face to face kan. entah bila nak jumpa ramai-ramai lagi camtu. mungkin time Oshin kahwin kot. #eh


haaa thanks dear Lyssa sebab sudi follow Oshin. she's really cute and soft spoken. ni bukan kes nak bodek ke ape eh. memang dia sangat comel. haha. Oshin pon tak secomel dia. kahkahkah. memang tak comel sebab dah tua. #eh (bajet twitter ke ape asik letak hashtag *pang*)

 

4 ulasan:

fizafantagirO berkata...

wahhh ! hihihi :)

Nadia Johari berkata...

bile lyssan nak follow nad..hehee

Cik Amal berkata...

untung laa lyssa :)

Lyssa Faizureen berkata...

hakhak . amboi amboi amboiii . huahua ! Meh nak tolong *pang* kan .
Apa-2 pun , thanks buat entry ni . terharu lah pulakk . *laplapairmata* :p