22 Disember 2012

Happy Birthday !!!

 Oshin nak ucapkan Selamat Ulangtahun buat kakak Oshin yang ke-(  ) umur dikosongkan. haha. Semoga dimurahkan rezeki sentiasa, dipermudahkan dalam segala urusan, dipercepatkan jodoh, diberi ketenangan, kesenangan dan keredhaan dari Allah hingga akhir hayat. Seorang lagi yang sambut hari lahir bersama kakak Oshin adalah anak buah kesayangan iaitu anak abang Oshin yang memasuki umur 2 tahun. Nama dia Muhammad Faiq Al-Mu'izz. Anak yang penuh keletah dan sering memeningkan kepala bila mood nakal datang. haha. Semoga Faiq membesar menjadi anak yang soleh, anak yang mendengar kata dan taat pada ibu dan walid, menjadi anak yang bijak dan berjaya di dalam hidup. Oshin sayang kalian !  (update guna phone je ni. hehe. sebab tu takde perenggan)

3 ulasan:

normi nieza berkata...

hepi bestday..:)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...selamat hari lahir yer buat kakak...:)

Mas Zull berkata...

assalamualaikum oshin...selamat hari lahir yer...;)