19 Disember 2012

Apa Makna Bontot Bergerak ?

opss.. agak lucah ke tajuk entry tu ? haha. actually Oshin segan jugak nak letak tajuk tu. tapi rasa nak tergelak pon ada. blog Oshin ni ada letak gambar bontot ke ? eh tak sedap nak guna perkataan tu. kita tukar punggung la eh. lebih sopan kot. atau sama je tak sopan. takpelah yang penting korang faham kan.

sebab Oshin buat entry ni dulu sebelum pasal vietnam ? pasal ada orang search keywords ni kat blog Oshin. biasalah kan. memana blog mesti ada yang search pelik-pelik. kadang-kadang siap search gambar tak senonoh kita pulak. ish macam-macam perangai manusia kat dunia ni.

hahaha. first place plak tu search keyword dia. macam-macam lah korang ni. actually apa makna punggung bergerak ? ada yang nak tolong Oshin kasi makna tak. hihi. pada Oshin kalau bergerak pon sebab dia berjalan kot. tapi jangan plak korang pergi tengok punggung orang. ada yang kena *pang* sat g.

u ols jangan buat memacam eh. Oshin tak ajar korang eh. jangan memandai ye. *peace*

5 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

haha..Mcm2

normi nieza berkata...

yeayy,,..blh bc jgk..haha

Nadia Johari berkata...

hahaha..mcm tu plk

Yan Ty berkata...

Kelakar2.

Nur Zulaikha berkata...

nak buang kutt..hihihi