12 September 2012

Persiapan Raya 2.....

alkisah terajin la pulak nak hapdet kan. sebenarnya tahun ni mood raya Oshin tak semeriah mood yang lepas. so kenikmatan untuk Oshin barang peribadi untuk raya pon agak kureng. huhu. tapi disebabkan ajakkan sorang kawan Oshin ni habislah sehari tu dekat RM200 u ols. tu namanya BOROS. hahaha. sesekali takpe kot *sengih*

kebetulan kawan Oshin, mieza tinggal lagi beberapa hari nak naik keje lepas bersalin anak sulung. nama baby dia Ahmad Fathul Iman bin Anuar Redzuan. haish sejibik macam papa dia. hehe. so berdua dengan dia ke Jusco Bukit Indah je. kalau dua orang ni jumpa haruslah banyak gosip + cerita. membeli pun tak ingat dunia. nak pulak masa tu tengah ada sale. pehh kesat peluh weh.

hasil belian Oshin aritu dapatlah kemeja, blouse, t-shirt untuk adik, barang peribadi dan tak leh blah sekali contact lens. hahaha. gedik u ols nak berkanta lekap bagai masa raya. ewww. memandangkan Oshin ni rabun macam ayam maka kena lah amik yang ada power. dan pilihan kaler hazel brown dari FreshKon. wahhh promot gitu. hahaha.

mieza pulak haruslah beli untuk baby, cik abang dan paling penting diri sendiri. wajib tu sebab penat berpantang kan. haruslah memanjakan diri sendiri. kena plak baby tinggal rumah ngan atok, nenek dia. langkah panjang mama iman ni. hihi. tapi kalau da naluri seorang ibu. ke mana pon mesti ingatkan baby. tempat pertama dituju pon barang-barang baby. haish. bilalah masa Oshin akan tiba. eh salah topik plak. maaf.

haaaa...ni baru cerita shopping berdua dengan mieza. time ni baju kurung tak beli tau. sibuk cari barang lain sedangkan yang diperlukan tak terbeli. bahaya sungguh. hahaha. lepas ni Oshin akan sambung part shopping dengan tetamu istimewa dari Sabah. opsss. siapakah ? jeng...jeng...jeng...
 

1 ulasan:

AenuMiza berkata...

hihihhi nti gaji teman aku soping lg ehhh hihihi