11 September 2012

I'm in Love

pehhhh lamanya nak fall in love weh hahaha tapi siapa la jejaka yang untung sangat untuk Oshin fall in love ni. eh untung ke. bwekkk. tak sesuai u ols. kalau cakap mesti korang menyampah. haha. bukan Oshin sorang je fall in love dengan dia ni. satu dunia kot boleh fall in love kat dia. heh. rasa-rasa korang dah tau kot. ngeh3.

entry kali ni Oshin nak kongsi serba sikit pasal dia ni.

Nama : Lee Dong Wook
Profession : Pelakon dan Model
Birthday : 6 November 1981
Tinggi : 184cm
Berat : 78kg (hampir 2 kali ganda dari Oshin ni)
Bintang : Scorpio
Jenis Darah : B
Antara Drama Yang Dibintangi : Wild Romance, My Girl, Scent Of A Woman
Pendidikan : Saejung University

pehhh hebat tak Oshin tau latar belakang dia ni. haaa. kalau nak tau Oshin tengok kat SINI je. hahahaha. Oshin bukan ada mamarazi + makcik kepoh yang nak pergi skodeng dia kemana. walau diri ni perasan girlfriend dalam mimpi LDW. hahahaha.

kira ok la kan dari takde benda nak dikongsi. lain kali boleh cerita lagi. eh lagi satu yang Oshin lupa. dia sekarang ni pengacara bagi rancangan Strong Heart kat channel 393 HD. tak silap setiap hari khamis malam. arghhh sangatlah comel bila dia ketawa. *Melting*

Tiada ulasan: