27 Julai 2012

Berapa Ramai Follow ?

Oshin selalu perhatikan Stats dalam dashboard. Yela nak tengok jugak berapa ramai yang selalu stalk dan singgah blog comel ni. hihi. perasan la pulak. jangan jeling mata eh. Tuhan marah nanri. kikiki. saje naj usik u ols memalam ni. balik pada topik k. Oshin perhatikan page views untuk setiap entry tinggi la jugak kadang-kadang tu. ada yang achieve lebih 5 kan. (banyak ke). kira boleh la kan. kadang-kadang tu jejak la 20 - 30 page views. cuma yang oshin nak tanya kenapa tak banyak komen? haha. sebab u ols tak tau nak komen ape eh. hihi. atau sebab u ols merajuk Oshin jarang singgah blog u ols ? mintak ampun mintak maaf ea u ols. bukan tak nak singgah cuma tak berkesempatan. huhu. kalau u ols nak Oshin singgah tinggalkan url blog kat komen. insyaAllah ada masa dan kelapangan Oshin mampir ya . sama-sama lah kita bermanis muka sempena Ramadhan ni dan berkekalan hingga akhirnya. insyaAllah. eh Oshin nak bagi kad raya la. ada yang berminat tak ?

Tiada ulasan: