23 April 2012

treatment braces again

as usual cukup sebulan kene la pergi jumpa doc kan. macam biasa treatment braces. Oshin ingat kali ni macam lebih rilek dan santai. rupanya ada jugak sakitnya. pehhhh.

mula tu macam biasa je la. tak sakit ape pon. ingatkan just tukar getah je. rupanya gigi ni kena tarik lagi sebab still ada jarak. tetiba terfikir nak stop treatment. huhu. sebab gigi da rata pon haha.

bila dengar doc kat ape ntah da seriau badan. tak silap oshin lebih kurang dawai tapi dalam BI tak tau apa ejaan dia. haha. sebab tiap kali pakai benda ni mesti sakit la. sebab nanti dia letak kat gigi then pulas-pulas jadi bentuk dawai berpusing.

lepas tu kali ni getah oshin kaler turquoise. meriah u olls bila tengok haha. lepas tu doc tarik getah dari satu bracket ke satu bracket. memang ternaik badan. rasanya sebab nak rapatkan gigi semua. rasa nak menangis je. lagi la bila gigi kena tekan. ada la sesetengah gigi je yang sakit bila ditekan. masa tu meleleh u olls. tapi doc cakap rilek. sikit je. tahan je la.

da setel semua nak melepaskan hajat. pergi KFC cepat-cepat sebab nak amik set breakfast haha. boleh tak gitu ? gedikssss u olls. 

A.M Platter

Coffee

3 ulasan:

Anum berkata...

hehehe
gedik ek

ain dzaya berkata...

lepas treatment mmg kene minum coffee oshin..amat digalakan sebenarnye. ^^

"Moga moga tak jumpa douchebag.".

Oshin berkata...

yeke lepas treatment minum coffee ?? tak pernah tau pon...sebab ape ea