21 April 2012

kerja kosong


payah betul nak cari kerja sekarang kan. memang la sekarang ni Oshin tengah berkerja. tapi Oshin nak mulakan sesuatu yang baru. nak cari pengalaman baru. so far rasanya sekarang ni otak semakin membeku dan tak berkembang. duduk saje depan PC ni tiap-tiap hari. naik jemu jugak.

nak keluar mencari bahan atau program TAK BOLEH. tapi sibuk suruh kita buat keje. tak faham betul depa ni. urmm. Oshin perlukan satu kerja yang boleh mencabar keupayaan Oshin dan bagi pengalaman yang berharga untuk Oshin pelajari. ada tak sesapa yang boleh offer keje kat Oshin ?

sejak 2009 Oshin dah cuba apply banyak tempat. bukan takat keje Gomen, keje swasta pun Oshin mintak. sampaikan yang tak berkaitan dengan kelulusan pun Oshin mintak. aduhai. bukan tak bersyukur tapi Oshin perlukan pembaharuan. pelisssss help me friend :(

Tiada ulasan: