30 Januari 2012

Pengumuman kepada Peserta Segmen Oshin


esok adalah hari terakhir untuk segmen Oshin
jadi buat sesiapa yang dah join
terima kasih tak terhingga atas sokongan
maaf kalau oshin tak menjengah lagi blog korang
tapi sesiapa yang dah join
oshin akan jadi follower setiap seorang kan
oshin pakai id : ~GURLFUNKY~

oleh sebab itu
oshin dah senaraikan semua nama peserta yang join
oshin masukkan di dalam Bloglist Oshin

bolehlah semak ada atau tak link korang kat sana
kalau ada yang nak join lagi sangatlah dialu-alukan
oshin akan tutup penyertaan pada jam 10:00 pm
jadi cepat-cepatlah join kat [SINI]
cukupkan sampai 1000 follower boleh ?

dapatlah oshin buat Giveaway pulak
hihihi
cepat-cepat jangan terlambat
sebelum terlupa
kepada Referral tertinggi oshin akan umumkan lepas tamat tarikh tutup ok

Tiada ulasan: