30 Januari 2012

ramalanku benar belaka


cewahhh
macam nak nyanyi je kan
ape yang benar tentang ramalan oshin tu
of coz la ada kaitan ngan AJL semalam
walaupun da 24 jam berlalu
oshin baru da terkedek-kedek story pasal AJL kan

actually awal-awal lagi sebelum mula AJL
oshin memang nak sangat Hafiz menang
sebab oshin suka lagu Awan Nano tu walaupun tak hafal haha
dekat twitter berderet kata 3 Suara akan jadi juara

bila perfomance da dibuat
memang oshin yakin lah Hafiz boleh menang
hampir menitis air mata tengok persembahan dia buat
dengan mata dia yang berair
lepas tu peluk Herman Tino
memang sangat terkesan dalam hati

bila dia menang je untuk vokal
oshin terjerit over sebab happy dia menang lagi
bila nak umum Juara tu
oshin letak target sama ada Hafiz atau Alyah
tapi lebih kepada harapan Hafiz menang la

dan ternyata ramalan oshin benar belaka
Hafiz jadi juara AJL26 tahun ni
congrats to you !

2 ulasan:

Si BuDaK KaChAk berkata...

mmg tak dinafikan lagu dia tu punya maksud yg mendalam...

Cik FaRiZaM berkata...

hmmm.....ramalanku benar belaka tu lagu umbrellah kan?