9 November 2011

Segmen oshin : tarikh keramat .....

assalamualaikum...

1/11/11 ~ Satu tarikh yang menarik kan. Oshin terfikir nak buat satu segmen untuk korang lepas dua segmen sebelum ni telah Oshin jalankan. Simple dan mudah je syarat segmen nih.

1. Copy dan Paste header Oshin kat New Post korang (tak letak pon takpe)
2. Jangan lupa backlink kat blog Oshin tau ! (bagi yang letak header je)
3. Tajuk entry : Segmen oshin : tarikh keramat 
3. Follow blog Oshin (tak nak pon takpe. Oshin tak nak korang rasa terpaksa)
4. Like Page Oshin kat FB [Sini] (tak sudi pon takpe. Oshin tak kecik ati)
5. Buat satu entry atau ayat tentang tarikh keramat @ tarikh istimewa dalam life korang
6. Dah siap boleh lah tinggalkan kat peti besi Oshin oke !

terima kasih tak terhingga buat yang sudi join ! Love u all.

psstt...mana tau kan Oshin tetibe nak bagi present *wink *wink

5 ulasan:

Pinkyz Ladies berkata...

join ok..

http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/10/segmen-oshin-tarikh-keramat.html

Anum berkata...

good luck everyone

cik ainisha berkata...

cik pink dah amik homework n nak hantar pulak... :)
http://realitipink.blogspot.com/2011/11/tarikh-keramat.html

Cik Hany berkata...

Oshin..Cik Hany join

http://atikahnazirah.blogspot.com/2011/11/segmen-oshin-tarikh-keramat.html

Am berkata...

Salam

Singgah sini, follow (ngan rela hati) & join segmen :D

http://miner89.blogspot.com/2011/11/segmen-oshin-tarikh-keramat.html