8 November 2011

sedih :(

assalamualaikum...

urmm..korang tak sudi ke nak kawan ngan oshin ? *ayat mintak pelempang* sebab korang tak sudi pon nak join segmen [Ni]

mungkin ke susah segmen nih. tapi oshin rasa bila orang lain buat senang je ada supporter. bila oshin buat ? takde pon nak support. huhu. *sila lempang*

sebab oshin tak glamer ke macam diorang ? sebab oshin sombong ke ? sebab oshin ni syok sendiri ke ? atau oshin ni kedekut ? ye la. orang lain buat segmen siap tunjuk hadiah. oshin ni semua benda nak rahsia. sebab tu korang tak nak join kan.

ataupun sebab oshin letak syarat terlalu simple ? oshin tak kisah bila korang tak nak follow ? memang oshin buat macam tu sebab tak nak korang rasa terpaksa untuk follow oshin semata-mata join segmen. atau oshin ni tak pandai nak goda hati korang ? urmmm. *sepak pulak*

oshin tengok statik yang view untuk segmen tu banyak. cecah 100 la. tapi yang join baru 2 orang ? haish. terima kasih pada yang sudi join tu. oshin nak tutup la segmen tu. haha. untuk yang join tu oshin nak bagi hadiah. urmmm. nak bagi ape eh. oshin bagi topup la kat korang eh.

so buat yang da join sila emel nombor korang untuk oshin masukkan topup. oke ! nanti oshin tinggalkan jejak kat shoutbox atau komen. alert oke ! thank u so much !

p/s : oshin tak kecik ati la. saje je nak usik korang memalam nih. chill !

2 ulasan:

Khairiz berkata...

sabar ye oshin, mungkin xda apa yg diorang nk citer la tu, org ni kita x tahu...apa2 pun sabar la k :)

Pinkyz Ladies berkata...

nak mintak email...
alamak...sedih juga.Nape just 2 orang je yg join segmen ni..segmen yg oshin buat ni menarik apa..erm xpe, jgn sedih2.i will always support you.