9 November 2011

hati gumbira....


assalamualaikum..

hah. tengok ! mood da berubah tetibe kan. hihi. biasalah manusia. perasaan tu sentiasa berubah-ubah. semalam macam sedih sebab takde orang nak join segmen kan. takpe-takpe. oshin tak sedih da. weeeee.

kenapa oshin gembira arini ? sebab oshin dapat dua khabar yang sangat menggembirakan. ceh ayat nak hyperbola kan. whatever major loser ! haha. don't take to your heart. pewittt. speaking la pulak. phewww.

cenggini. oshin gembira sangat sangat sebab sorang kawan baik oshin da disahkan mengandung ! setelah hampir setahun setengah menanti akhirnya Allah kabulkan permintaan mereka. mana tak nya. pasangan ni dikira Perhubungan Jarak Jauh (PJJ). dari masa bercinta sampai la masa kawen.

si suami duduk dan keje kat Perak. yang isteri pulak duduk kat Johor. jauh tu perjalanan kalau nak jumpa. dekat 7-8 jam jugak la. tapi oshin salute ngan depa coz sabar je. tapi mungkin ada biasa sikit la coz dari bercinta da PJJ kan. hihi. tak silap da masuk 3 bulan lebih. lagi 6 bulan kuar la baby. weeee. oshin nak jadi ibu angkat baby boleh tak *tak malu*

lagi sorang kawan oshin pon tengah mengandung jugak. insyaAllah bulan 4 nanti keluar la. yang ini pon oshin nak jadi ibu angkat die jugak. wahh semua ko nak sapu oshin ! agak agak la. haha. ala, biarlah. nak tunggu anak sendiri ntah bila. menumpang kasih kat anak orang la dulu. ye dak ? kuikuikuikui.

oshin doakan semoga semuanya selamat. jaga kesihatan baik-baik ye sayang-sayang ku semua. dan bakal ibu nih namanya Nor Hamizah Ahmad dan Nur Amalinna Md Sudin. korang sentiasa ada dalam hati oshin. Love u always dear !

Tiada ulasan: